Корзина
Реклама
Наши Статьи | ИЗ ЧЕГО МЫ ВАРИМ МЫЛО ?

ИЗ ЧЕГО МЫ ВАРИМ МЫЛО ?

из чего мы варим мыло

Растительные  масла, эфирные масла и  лекарственные растения являются неотъемлемыми составляющими мыла ручной работы. Мы также применяем в рецептах мед, косметическую глину, молоко и пчелиный воск. Все эти компоненты бережно ухаживают за Вашей кожей.


Олія абрикосових кісточок  (Prunus armeniaca)

Підходить для догляду за будь-яким типом шкіри. Особливо рекомендується для дитячої, чутливої,   сухої, зневодненої шкіри, схильної до запалення. Розгладжує  дрібні зморшки, сприяє відновленню пружності шкіри, надає їй здорового, гарного вигляду.  Здійснює протизапальну, регенеруючу, тонізуючу та омолоджувальну дію. 

Олія авокадо (Persea americana)

 Підходить для будь-якого типу шкіри, особливо рекомендується для догляду за сухою, зневодненою, втомленою шкірою. Завдяки високому вмісту полінасичених жирних кислот відновлює бар'єрні функції епідермісу,  захищає від ультрафіолетового випромінювання, відновлює імунітет шкіри і стимулює кровообіг.  Здійснює зволожуючу, регенеруючу, протизапальну, антиоксидантну дію.

Олія(віск) жожоба (Simmondsia californica)

Володіє протизапальними та нормалізуючими влістивостями, тому корисна як для сухої так і для жирної шкіри. Особливо рекомендується для догляду за дитячою, сухою, чутливою, втомленою  шкірою, схильною до запалення.  Дає прекрасний пом'якшуючий ефект, робить шкіру красивою та здоровою, глибоко проникає у шкіру, живлячи та зволожуючи її. Розгладжує дрібні зморшки, підвищує пружність шкіри.

Рекомендується для догляду за всіма типами шкіри, але особливо за сухою, чутливою шкірою, схильною до подразнення.  Має високу біологічну активність, утворює спеціальну плівку на поверхні шкіри, що захищає  її від шкідливих впливів навколишнього середовища. Пом'якшує та розгладжує шкіру.  Має очищуючі та піноутворюючі властивості.

Олія кокосового горіха (Cocos nucifera L.)

Рекомендується для догляду за всіма типами шкіри, але особливо за сухою, чутливою шкірою, схильною до подразнення.  Має високу біологічну активність, утворює спеціальну плівку на поверхні шкіри, що захищає  її від шкідливих впливів навколишнього середовища. Пом'якшує та розгладжує шкіру.  Має очищуючі та піноутворюючі властивості.

Пальмова олія (Elaeis Guineensis) 

Відоме джерело каротиноїдів, коензимів, вітаміну Е, що забезпечують пальмовій олії антиоксидантні властивості. Пом'якшує шкіру, усуває сухість та лущення шкіри, захищає від зневоднення та шкідливого впливу ультрафіолетових променів . Активізє ліпідний обмін.

Рицинова олія (Ricinus communis)

Живить та пом'якшує суху і чутливу шкіру. Відбілює шкіру, усуває дрібні зморшки, робить шкіру більш гладкою та рівною.

Какао-олія (Theobroma Cacao)

Рекомендується для догляду за сухою шкірою, завдяки здатності відновлювати ушкоджені клітини. Зволожує і пом'якшує шкіру, робить її більш ніжною, еластичною та гладкою, відновлює  гідроліпідний баланс.  Ідеально підходить для  ніжної дитячої шкіри. Використовується для профілактики й усунення післяпологових розтяжок, підтягує шкіру і надає їй пружний здоровий вид. Сприяє розгладженню дрібних зморшок.

Льняна олія (Linum usitatissimum)

Льняна оліяпом'якшує шкіру, зміцнює її та знімає запалення.  Застосовується як хороший ранозаживлювальний засіб.

Олія макадамії (Macadamia integrifolia)

Рекомендується для догляду за шкірою будь-якого типу, але ідеальним є для сухої шкіри. Усуває подразнення, лущення,  зволожує  та пом'якшує шкіру, стимулює мікроциркуляцію крові. Потужний антиоксидантний засіб, що запобігає руйнуванню клітинних мембран.

Мигдалева олія (Prunus dulcis) 

Рекомендується для догляду за усіма типами шкіри. Пом'якшує, відбілює шкіру, робить її  більш пружною та еластичною. Завдяки багатому вмісту вітамінів, які регенерують клітини й нормалізують кислотно-лужний баланс шкіри, олія сприятливо впливає на суху, в'янучу шкіру, повертаючи їй свіжість і красу. Здійснює протизапальну, зволожуючу, заспокійливу дію.

Обліпихова олія (Hippophae rhamnoides)

Хороший засіб для догляду за втомленою шкірою. Сприяє підвищенню тонусу, пружності та еластичності шкіри, розгладжує дрібні зморшки. Здійснює зм'якшуючу, зволожуючу і живильну дію. Відбілює  та вирівнює колір шкіри. Використовується для лікування захворювань шкіри.

Оливкова олія (Olea europaea L.)

Олія, що здавна використовується у косметиці. Особливо рекомендується для догляду за втомленою шкірою, схильною до подразнення. Зберігає вологу, здійснює пом'якшувальну, дезинфікуючу, ранозаживлювальну дію.

Соняшникова олія (Helianthus annuus)

Використовується для догляду за  жирною, чутливою, проблемною, втомленою, знезводненою шкірою. Має пом'якшувальну, зволожуючу, антиоксидантну  та регенеруючу дію.

Олія ши, каріте (Butyrospermum parkii)

Має чудову пом'якшувальну, протизапальну і зволожуючу дію із здатністю сповільнювати старіння. Активізує синтез колагену, захищає шкіру від ультрафіолетових променів, підвищує пружність шкіри. Робить шкіру гладкою та ніжною.

Олія шипшини (Rosa canina)

Рекомендується  для жирної , сухої, чутливої і проблемної шкіри. Нормалізуючи внутрішньоклітинний обмін , має регенеруючі властивості, відновлює клітини шкіри, підвищує  її імунітет , поліпшує колір та еластичність шкіри, відбілює.


Эфирные масла

 

Апельсинова ефірна олія (Сitrus sinensis)

 

Рекомендується для догляду за усіма типами шкіри. Сприятливо впливає на суху шкіру, розгладжує зморшки, регенерує, зволожує, підвищує циркуляцію крові, зміцнює епідерміс, сприяє росту нових клітин і відновленню старих,сприяє лікуванню дерматиту. Чудовий засіб для жирної шкіри з вуграми, оскільки збалансовує процес виробництва шкіряного жиру. Очищує і звужує пори, підвищує пружність і захисні властивості епідермісу, надає шкірі еластичності. Володіє відбілюючою та антицелюлітною дією.

Ефірна олія гвоздики (Eugenia caryophyllata)

Рекомендується для проблемної шкіри, схильної до запалень. Відновлює тонус втомленої шкіри. Володіє антиоксидантною дією, дизенфікує  та сприяє відновленню ушкодженого шкіряного покриву.

Ефірна олія герані (Pelargonium graveolens)

Використовується для догляду за будь-яким типом шкіри, особливо рекомендується для чутливої шкіри.  Має антисептичну, протизапальну, тонізуючу дію, поліпшує загальний стан шкіри. Сприяє відновним процесам у клітинах шкіри, нормалізує роботу сальних і потових залоз, пом'якшує суху шкіру,  омолоджує, відновлює її еластичність,  розгладжує дрібні зморшки, володіє відбілюючою дією. 

Ефірна олія грейпфруту (Citrus paradisi)

Рекомендується для догляду за жирною шкірою. Нормалізує секрецію, відбілює, звужує пори, перешкоджає утворенню комедонів, сповільнює старіння шкіри. Сприяє лікуванню целюліта.

Ефірна олія евкаліпту (Eucalyptus globulus)

Добре підходить для жирної, проблемної шкіри, тому що знижує діяльність сальних залоз. Має протизапальну, антисептичну дію, ліквідує вугрові висипи, знеболює і регенерує ушкоджені ділянки шкіри після опіків і обморожень. Має дезодоруючі властивості. Сприяє загоєнню виразок і поганозаживаючих ран.

Ефірна олія іланг-ілангу (Cananga odorata)

Універсальна ефірна олія, що контролює баланс підшкірного жиру, а тому чудово впливає як на жирну, так і на суху шкіру. Омолоджує, розгладжує, вирівнює шкіру, зменшуючи глибину пор і зморшок. Усуває подразнення, підвищує пружність шкіри, пом'якшує та зволожує її.  Перешкоджає передчасному старінню шкіри, стимулює ріст нових кліток у глибоких шарах шкіри, надає шкірі пружність, оксамитовість та ніжність. Ароматизує шкіру, надаючи їй вишуканий ореол.

Ефірна олія імбиру (Zingiber officinale)

Очищає і усуває запальні реакції на проблемній шкірі, підвищує тонус жирної шкіри, сприяє її очищенню, звужує пори. Потужний протизапальний, антибактеріальний  та омоложувальний засіб.

Ефірна олія кедру (Cedrus atlantica, Cedrus deodara)

Рекомендується для догляду за жирною шкірою. Володіє антиоксидантними властивостями, омолоджує, підвищує пружність шкірних покривів, допомагає зберегти здоровий і свіжий вид шкіри. Усуває запальні реакції на шкірі, використовується при різних захворюваннях шкіри. Завдяки своїй дії на лімфатичну систему ефірна олія кедру ефективна при целюліті.

Ефірна олія кориці (Cinnamomumzeylanicum)

Тонізує клітини шкіри. Усуває дерматити, блідість шкіри, здійснює оздоровлювальну дію при грибкових ураженнях шкіри. Потужний антицеллюлитний засіб. 

Ефірна олія лаванди (Lavandula angustifolia)

Підходить для всіх типів шкіри, особливо рекомендується для догляду за чутливою і  втомленою шкірою. Є одним із кращих засобів при вугровій хворобі: дизенфікує запалення, збалансовує виробництво себуму, разом з тим загоює рани, відновлює шкіру. Здійснює на клітини шкіри освіжаючу, оновлюючу та регенеруючу дію, стимулює і звільняє шкіру від токсинів. Усуває почервоніння, подразнення, набряклість, лущення, запальні реакції, лікує різні захворювання шкіри(дерматит, акне, екзема, псоріаз, фурункули).

Лимонна ефірна олія (Citrus limonium)

Прекрасно підходить для догляду за жирною, проблемною шкірою, разом з тим може підходити і для інших типів шкіри. Сповільнює процеси старіння в шкірі, стимулює ріст нових клітин, розгладжує зморшки, піднімає тонус  втомленої шкіри, поліпшує її колір. Має антисептичні властивості. При жирній шкірі - контролює виділення себума та звужує пори.

М'ятна ефірна олія (Mentha piperita)

Використовується при догляді за будь-яким типом шкіри. Поліпшує колір шкіри, звужує пори, регулює виробництво себуму. Зберігає вологу в сухій шкірі. Ефективне при запаленні і подразненні шкіри, поліпшує її колір, сприяє лікуванню екземи і грибкових уражненнях. Освіжає  і тонізує шкіру, підвищує захисні функції епидермісу.

Ефірна олія неролі (Citrus aurantium var. Amara)

Рекомендується для догляду за нормальною шкірою, чудово діє на зрілу шкіру, рекомендується для щоденного догляду за комбінованою шкірою, використовується при проблемній шкірі з вуграми. Поліпшує колір шкіри, усуває подразнення шкіри, сприяє регенерації і швидкому росту здорових шкірних кліток Відновлює захисні властивості сухої й чутливої шкіри.  Омолоджує суху, стомлену шкіру, підвищує пружність шкіри, розгладжує зморшки. Усуває подразнення шкіри. Відновлює захисні властивості шкіри. Допомагає  жирній шкірі, на шкірі, що уражена акне нормалізувати функції сальних залоз і позбутися  запалень. Має антисептичну, заспокійливу дію.

Ефірна олія пальмарози (Cymbopogon martini)

Рекомендується для всіх типів шкіри, особливо для шкіри, що схильна до дерматитів, шкірних інфекцій, акне. Діє на шкіру освіжаюче, антисептично, омолоджує, розгладжує, регенерує, надає їй вишуканий матовий відтінок і тонкий аромат. Стимулює відновлення клітин, бореться зі зморшками, відновлює пружність і еластичність,  підтримує водний баланс шкіри. Прекрасний натуральний дезодорант: нормалізує роботу сальних і потових залоз, дезодорує.  

Ефірна олія пачулі (Pogostemon cablin)

Можна використовувати для догляду за будь-яким типом шкіри. Добре регенерує тканини, сприяє росту клітин шкіри. Сприяє розгладженню  зморшок, відновлює еластичність втомленої шкіри. Усуває запалення, подразнення і лущення. Зволожує, регенерує, відновлює чутливу, ушкоджену шкіру. Усуває дряблість шкіри, лікує целюліт, підвищує пружність м'язів, підтягує тканини. Допомагає  позбутися від вугрових висипів, екземи, грибкових інфекцій. 

Ефірна олія петітгрейну (Citrus bigaradia)

Петитгрейн є потужним антиоксидантом, тому особливо цінний для втомленої, в'янучої шкіри.  Рекомендується також для догляду за жирною, нечистою шкірою, шкірою, що схильна до вугрів. Збалансовує виробництво себума, звужує розширені пори. Разглaджує дрібні зморшки, відновлює зруйновані клітини, сприяє росту нових. Зволожує суху і  зневоднену шкіру, надає їй еластичності.

Розмаринова ефірна олія (Rosmarinus officinalis)

Використовується для догляду за жирною і проблемною шкірою. Стимулює місцевий кровообіг і відновлення клітин. Має сильну антисептичну і тонізуючу дію, збалансовує виробництво себума у жирної шкіри. Звужує пори, вирівнює рельєф шкіри, перешкоджає утворенню камедонов, відновлює ніжність та еластичність епидермісу. Сильнодіючий протицелюлітний засіб.

Ефірна олія рожевого дерева (Aniba rosaeodora)

Використовується для всіх типів шкіри, особливо для сухої та чуливої. Пом'якшує, підвищує пружність, еластичність і захисні функції епідермісу, усуває подразнення та лущення. Зволожує, живить, розгладжує суху, чутливу шкіру, нормалізує внутрішкірний обмін речовин, володіє відбілюючим ефектом. Стимулює ріст клітин, сприяє регенерації тканин. Омолоджує старіючу і втомлену шкіру, надає їй гарний свіжий відтінок. Перешкоджає утворенню растяжек у вагітних жінок.

Ефірна олія сандалу (Santalumalbum)

Ефірна олія сандалового дерева може застосовуватися для догляду за будь-яким типом шкіри, особливо з різними запаленнями та вуграми. Відомий засіб для боротьби зі зморшками. Освіжає, тонізує, зволожує, заспокоює запалення, підвищує циркуляцію крові, відновлює еластичність шкірного покриву, підвищує його пружність. Володіє відбілюючою, антигрибковою та антипаразитарною дією.

Ефірна олія сосни (Pinus silvestris)

Омолоджує шкіру, розгладжує зморшки,підвищує  захисні функції епідермісу, має дезодоруючі  властивості. Заспокоює, прохолоджує суху, примхливу, втомлену шкіру, зменшує запалення та висипи. Сприяє загоєнню порізів, зняттю подразнення.

Ефірна олія фенхелю (Foeniculum vulgare)

Рекомендується для догляду за різними типами шкіри. Відновлює зволоженість сухої і зневодненої шкіри. Підходить для догляду за зрілою шкірою, втомленою шкірою, сприяє розгладжуванню зморшок, усуває дряблість шкіри, поліпшує еластичність сполучних тканин, підвищує їх пружність.

Ефірна олія чайного дерева (Melaleuca alternifolia)

У косметиці застосовується для щоденного догляду за жирною шкірою, а також при вугрових висипах. Дуже результативний антисептичний і протизапальний засіб широкого спектра дії. Ліквідує бактеріальні, вірусні, паразитарні дерматити, екземи. Регенерує, усуваючи подразнення, відновлює здоровий рельєф  і колір шкіри.

Ефірна олія шавлії мускатної (Salvia sclarea)

Рекомендується для догляду за жирною, нормальною та зрілою шкірою. Знімає запалення і набряклість. Сприяє регенерації шкіри, запобігає появі зморшок, допомагає зберегти шкіру молодою і здоровою. Регулює роботу потових залоз, є натуральним дезодорантом. Зменшує запалення шкіри при псоріазі, екземі та інших видах дерматитів.

Ефірна олія ялівцю (Juniperus communis)

Використовується при догляді за будь-яким типом шкіри. Підвищує пружність шкіри, ліквідує її дряблість, млявість та  стомлений вид. Очищує і стягує пори при жирній шкірі, допомагає при вугрових висипах. Важлива властивість цього масла - підвищення циркуляції крові у всіх шарах шкірного покриву, а також здатність виводити токсини і вільні радикали зі шкіри. Зберігає вологу в шкірі, загоює дрібні тріщини. Сприяє регенерації клітин шкіри, сповільнює процеси старіння в шкірі. Усуває стрії та лікує целюліт.


Лекарственные растения


Бузина чорна (Sambucus nigra)

Володіє протизапальною дією, пом’якшує і розгладжує шкіру. Надасть шкірі свіжіть, оксамитовість.

Евкаліпт кулястий (Eucalyptus globulus Lab.)

Володіє протизапальними та антисептичними властивостями, пом’якшує шкіру, лікує хвороби жирної шкіри має злегка підсушуючи дію.   Аромат евкаліпту дарує свіжість, допомагає подолати втому і відновлює сили. 

Звіробій звичайний (Hypericum perforatum)

Містить багато каротину, дубильних сполук, вітаміну С. Має в’яжучі, антибактеріальні, антисептичні, кровозупинні, тонізувальні властивості, здатність знімати запальні процеси і подразнення на шкірі, сприяє відновленню пошкоджених тканин. Добре застосовувати при в’янучій, втомленій шкірі. Очищує і дезинфікує шкіру, схильну до утворення вугрів.

Календула лікарська, нагідки ( Calendula officinalis L)

Містить велику кількість таких корисних речовин як каротиноїди, глікозиди, різноманітні смоли, алкалоїди, слизи і гіркі речовини, а також органічні кислоти, тому вона має протизапальну, антисептичну, заживляючи, тонізуючу дію.  Поліпшує обмінні процеси в клітинах шкіри, допомагає у зміцненні стінок судин, а також зв’язує вільні радикали і добре стимулює всі процеси, що зв’язані з регенерацією кліток.

Липа серцелиста (Tilia cordata Mill.)

Завдяки великій кількості слизових сполук, настій з липи добре зволожує, пом’якшує, заспокоює шкіру, особливо суху і чутливу, освіжає в’янучу шкіру, надає їй пружність, еластичність, знімає втому. Рекомендован і для жирної шкіри, старіючої шкіри.

Льон звичайний (Linum usitatissimum)

Насіння льону має велику кількість білкових речовин, жирної олії, слизу, а також органічні кислоти, ферменти, вітамін А, глікозиди. Відвар із льняного насіння застосовують при сухій  та чутливій шкірі.

Материнка звичайна (Origanum vulgare L.)

Має протиалергійні властивості. Полівітамінна дія материнки полягає у  здатності підвищувати опір організму і усувати гостру вітамінну нестачу. Настій материнки застосовується при гнійних захворюваннях шкіри, різноманітних висипах, себорейних дерматитах.

М’ята перцева (Mentha piperita)

Допомагає при старіючій,  втомленій, сухій шкірі. Для ніжної, схильної до подразнення сухої шкіри – м’ята, подорожник, ромашка.

Марена красильна (Rubia tinctorum L.)

Джерело натуральних барвників та дубильних речовин, багата алкалоїдами, з древності використовувалась як протизапальний засіб. Очищує шкіру, робить її сяячою.

Подорожник великий (Plantago major L.)

Завдяки полівітамінній, протизапальній, протиалергійній та антибактеріальній дії застосовується для всіх типів шкіри, особливо для жирної, схильної до запалених вугрів шкіри.  Тонізує і сприяє регенерації пошкоджених тканин, розгладжує зморшки.

Ромашка лікарська (Matricaria chamomilla L.)

Має протизапальні властивості, також пом’якшує та очищує шкіру.  Зміцнює тонус шкіри, здійснює в’яжучу дію, дезінфікує, запобігає утворенню вугрів, розгладжує, допомагає при жирній себореї, екземі.  

Хвощ польовий (Equisetum arvense L.)

Застосовується як антисептичний, дезінфікуючий, протизапальний, в’яжучий та ранозаживляючий засіб. Настій застосовують при жирій, пористій шкірі, а також в’янучій  і втомленій ( тонізує, поліпшує кровообіг). В дерматології використовують як засіб, що посилює епітелізацію тканин.

Цмин піщаний, безсмертник (Helichrysum arenarium)

Настій безсмертника має виражену біологічно активну дію, протизапальні, антибактеріальні, заспокійливі, протиалергійні  властивості.

Чебрець звичайний (Thymus serpyllum L.)

Має протиалергійні властивості. Полівітамінна дія полягає у  здатності підвищувати опір організму і усувати гостру вітамінну нестачу. Настій  застосовується при гнійних захворюваннях шкіри, різноманітних висипах, себорейних дерматитах.

Череда трироздільна (Bidens tripartita)

Містить каротин, флавониди,  слизи, кумарин, вітамін С, інші речовини. Завдяки різноманітним біологічно активним речовинам, використовують при шкірних захворюваннях, при різноманітних формах діатеза, особливо у дітей, запаленнях шкіри після гоління, володіє протизапальними та протиалергійними властивостями.

Шавлія лікарська (Salvia officinalis)

Стимулює капіляри, містить ефірну олію, дубильні речовини, фітонциди. Має в’яжучу, антисептичну, заспокійливу, протизапальну  пом’якшуючу дію. Використовується при підвищеній сальності шкіри, для жирної  та пористої шкіри, лікування вугрів, себорейних дерматитів, при лікуванні гнійничкових захворювань шкіри.




















































Комментарии
МЫЛЬНОЕ СЧАСТЬЕ ОТ ИРИНЫ АХМЕДОВОЙ

e-mail: axmedova.irina@bk.ru Тел:+38(0991539502) | Сайт: mymilo.ftes.info | Email: axmedova.irina@bk.ru

2012 - 2017 год
Управление сайтом Сайт создан Ftes.info